TOP 10: Weird (But fun!) Food Trends

22 maggio, 2016 ,

#4 – Odd Ice Cream Flavours

www.gimmesomeoven.com

www.gimmesomeoven.com

You might already know that sorbet was originally meant to be a palate cleanser between courses, much like pickled ginger. It might not be that strange then, that ice creams are starting to stray into savoury territories. However, some people take it to the extreme, especially in Asia where ingredients we might think of as savoury often find their way into desserts. Corn, red bean, squid ink, and black sesame have all found their way into ice creams. It’s kind of crazy, but strangely delicious.

Have you tried our Green Tea Ice Cream?

Pagine: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Autori

Dania Sonin
Collaboratrice di SOSCusine, Dania si destreggia abilmente tra diverse mansioni, che vanno dalla redazione di contenuti per il blog al design del sito. Lavorando con SOScuisine ha l'opportunità di coltivare le sue due grandi passioni: la cucina e l'informatica!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito web utilizza dei cookie per offrire la migliore esperienza utente e assicurare buone prestazioni, la comunicazione con i social network o la visualizzazione di annunci pubblicitari. Cliccando su "ACCETTO", acconsenti all'uso dei cookie in conformità con la nostra politica sulla privacy.