The SOSCuisine team welcomes a communications enthusiast!

24 dicembre, 2013

Amanda Labourot, a marketing graduate from HEC Montreal, has joined SOSCuisine as an “Interactive Media Manager”.

Passionate about communications – but less clued up on cooking 😉 Amanda hopes to gain some insights from SOSCuisine about improving one’s health on a daily basis, whilst enjoying good food.

One of her hobbies is sharing tips and tricks on the web to help one other. So she will share her cooking-health-eating discoveries in light-hearted columns that you can read quickly between appointments or trips.

If you’d like to discuss or ask questions on any topics, drop her a line at amanda@soscuisine.com. She’ll be more than happy to source the answers from experts and summarize them in a short and useful article.

Like SOSCuisine, Amanda follows the “eating well made easy” philosophy!

Autori

Cinzia Cuneo
Italiana di nascita e canadese d'adozione, Cinzia ha deciso di coniugare le sue competenze professionali e la sua passione per la buona tavola sviluppando un servizio per aiutare i numerosi «aventi bisogno» a riprendere il controllo della loro alimentazione. Così è nata SOSCuisine. Ingegnere di formazione al Politecnico di Torino, Cinzia ha conseguito un Master's Degree in scienze applicate all'École Polytechnique de Montréal.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito web utilizza dei cookie per offrire la migliore esperienza utente e assicurare buone prestazioni, la comunicazione con i social network o la visualizzazione di annunci pubblicitari. Cliccando su "ACCETTO", acconsenti all'uso dei cookie in conformità con la nostra politica sulla privacy.