Enjoying a local melon at SOSCuisine

16 settembre, 2013 ,

Today at the office we had a ball, as our colleague Vincent brought us an exquisite melon from his garden, which we enjoyed at the end of our usual Monday meeting.

You may remember that this capable programmer is also a talented “pastry cook” in his spare time (as demonstrated by the shack-shaped cakes, made for his daughter’s birthday about 2 years ago)

For those of you who love technical details, this beautiful cantaloupe weighed 1.4 kg and exuded a very good fragrance.

Vincent, the proud “gentleman-farmer” with the fruit of his crops

Vincent, while slicing the melon with millimetric precision

Enjoy this juicy and perfumed melon

N.B. Unfortunately the picture does not convey the blissful fragrance

 

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Autori

Cinzia Cuneo
Italiana di nascita e canadese d'adozione, Cinzia ha deciso di coniugare le sue competenze professionali e la sua passione per la buona tavola sviluppando un servizio per aiutare i numerosi «aventi bisogno» a riprendere il controllo della loro alimentazione. Così è nata SOSCuisine. Ingegnere di formazione al Politecnico di Torino, Cinzia ha conseguito un Master's Degree in scienze applicate all'École Polytechnique de Montréal.

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