Sarah Klein, Health and Fitness Editor at The huffington Post, has asked nutrition experts to identify the 8 healthy eating concepts most commonly misused.
Her intention was to help clear up some of the confusion we all experience amid constantly evolving research and clever food marketing.
Here are eight of the worst offenders:
“Detox”
“Good” Foods and “Bad” Foods
“Clean”
“Low-Carb”
“Gluten-Free”
“Fruit has too much sugar”
“Breakfast is the most important meal of the day”
“Made With Simple Ingredients”
I found her article quite interesting and right to the point. That’s why I invite you to read it and to let me know what you think about it.
Italiana di nascita e canadese d'adozione, Cinzia ha deciso di coniugare le sue competenze professionali e la sua passione per la buona tavola sviluppando un servizio per aiutare i numerosi «aventi bisogno» a riprendere il controllo della loro alimentazione. Così è nata SOSCuisine. Ingegnere di formazione al Politecnico di Torino, Cinzia ha conseguito un Master's Degree in scienze applicate all'École Polytechnique de Montréal.
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